Proposta de bossa per EINA

CONCEPTE

Una vegada haver recorregut mentalment gairebé els quatre anys de carrera a Eina hi ha dos conceptes que vull transmetre en aquesta proposta.

El primer és la diversitat de visions i opinions que s’acaben conformant a través d’aquesta evolució i transcurs dels anys acadèmics però que tot i així mantenen l’essència d’Eina. Des de primer a quart experimentes un canvi, una maduresa i vas construint poc a poc el teu camí i el teu jo dissenyador.

L’altre concepte és la situació geogràfica tant privilegiada de la universitat ja que el contacte amb la naturalesa és fonamental i ens acompanya cada dia tant en el lleure com a fomentar la nostra creativitat. Dos punts forts d’Eina que consider-ho els més importants.

 

FORMALITZACIÓ

S’ha escollit la fotografia per a transmetre aquests dos conceptes. Una visió frontal d’una de les palmeres que hi ha a la façana principal de l’edifici d’Eina i amb aquesta de fons. Palmera que veu Eina i, alhora, tot Barcelona, que veu sortir i pondres el sol. Però no nomès consta d’una fotografia sinó de 5 diferents amb enfocs i zoom diferents que s’han unit en forma de collage i que juntes, tot i tenir punts desencaixats (allò que ens diferència els uns als altres) conformen aquesta palmera que representa la naturalesa que ens envolta previament esmentada i els diversos camins que tenen en comú l’essència d’Eina.